Пловдив, бул. „Христо Ботев” 82
(+359) 32 62 87 21 orbitareservation@gmail.com

Истанбул - парк Виаленд

Истанбул - парк Виаленд

Оферта: 00029 Истанбул, Турция Автобус 4 дни / 3 нощи
Топ оферта
Няма налични дати!

Истанбул – парк Виаленд


1. Ден: Отпътуване от Пловдив в 06:00. Преминаване на КПП “Капитан Андреево” и КПП "Капъкуле". Пристигане в Истанбул. Посещение на Aqua Floria. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка /1/.

2. Ден: Закуска. По желание /с/у допълнително заплащане/ целодневно посещение на увеселителния парк Виаленд или свободно време за посещение на туристически обекти. - 20.30 ч. - посещение на ориенталско заведение /с/у доп. заплащане/. Нощувка /2/.

3. Ден: Закуска. По желание /с/у допълнително заплащане/: 09.00ч. - разходка по Босфора с корабче. Панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод: Синята джамия, “Св. София”/отвън/, Хиподрума, Колоната на Константин, Египетския обелиск, дворците “Топкапъ”/отвън/, “Долмабахче”/ отвън/, преминаване в азиатската част на града по въжения мост над залива "Босфора", фотопауза, църквата “Св. Стефан”. 18 часа- по желание* – посещение на МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL – където, ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за „най-големият“ басейн в Европа. Свободно време. Вечерта връщане в хотела, като ще минем отново по един от мостовете над пролива Босфор и ще имаме възможността да се насладите на красотата на осветените в различни цветове мостове над пролива. Връщане в хотела. Нощувка /3/.

4. Ден: Закуска. 9.30 ч.- отпътуване за Аквариума “Sea life” и МОЛ „Форум- Истанбул. 12:00 ч. отпътуване за България с кратък престой в Одрин- разглеждане на българската църква “Св.Св. Константин и Елена” и джамията Селимие. Пристигане в България - вечерта.

Цената е валидна за група от 40 човека и включва:
- Транспорт с автобус категория три звезди;
- 3 нощувки със закуски в хотел категория 3*;
- Панорамна и пешеходна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод;
- Представител от агенцията;
- Медицинска застраховка с асистанс на база 5000 евро за лица до 70 години;
Цената не включва:
- входни такси за посещаваните обекти;
- прояви посещавани по желание;
- разходи от личен характер;
- ползване на градски транспорт;
- застраховка отмяна на пътуване;
- ползване на двойна седалка от един турист – 30 лв.;
- Разходка с корабче по Босфора с местен екскурзовод на български език – 20 eвро;
- Разглеждане на султанския дворец „Долмабахче” с местен екскурзовод на български език – 40 евро (с включена входна такса).
- Вечерна автобусна разходка с посещение на МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL – 15 евро
- Куверт за атракционно заведение – Гар Мюзик Хол – 40 eвро; /Програмата включва ориенталски танци, традиционни турски фолклор и обичаи, шоу програма с изпълнение на песни на всички езици, вечеря- салата, предястие, основно ястие, десерт- плодове, две питиета по желание/;
- Куверт за вечеря на яхта по Босфора с шоу програма, трансфер до пристанището и неограничено количество на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство – 50 евро
- Аквариум в МОЛ Форум Истанбул– 350 турски лири
- вход + транспорт за Тема парк Истанбул /Виаленд/ – около 50 евро
- вход за Aqua Floria. –400 турски лири/ 345 турски лири за деца

Агенцията си запазва право на промени при изпълняване последователността на програмата.