Пловдив, бул. „Христо Ботев” 82
(+359) 32 62 87 21 via_orbita@abv.bg
1

Магията на Йонийските острови / Лефкада/

Магията на Йонийските острови / Лефкада/

Оферта: 00078 Лефкада, Гърция Автобус 5 дни / 3 нощи
Няма налични дати!

Магията на Йонийските острови / Лефкада/

1 ден – Отпътуване от Пазарджик в 23.00 часа за Гърция.

2 ден – о. Лефкада – Пристигане рано сутринта. Разглеждане и свободно време в столицата на острова – гр.Лефкада : централният градски площад, църквата „Свети Спиридон“, „Свети Николай“ и др. Настаняване в хотел 2/3*. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

3 ден – Круиз „Йонийски острови “

Закуска. По желание- срещу допълнително заплащане- 30 евро : Целодневна екскурзия до 7 от Йонийските острови. Ще имате възможност да разгледате най-атрактивните Йонийски острови:
**Спирка за плаж на Порто Кацики – най-известният плаж и най-чистият такъв на о-в Лефкада, запазил своята девствена красота, считан за един от най-красивите плажове на Европа. След това се отправяме към о. Кефалония /най-големият Йонийски остров/, посещение на селцето Фискардо; Отплаване към остров Итака – острова на Одисей – свободно време за плаж и плуване; Кратка спирка на остров Меганиси – влизане в пещерата Папаниколи; Акустиране за кратко на о.Скорпиос, от корабчето ще разгледаме о.Спарти и о.Кастри, бивша собственост на известния корабен магнат от 20-ти век Аристотел Онасис, след което се отправяме към о.Мадури – известен със своята вечнозелена растителност, собственост на фамилията Валаоритис.**
Круизът се реализира от пристанището на Нидри и е с включен обяд (барбекю). Продължителността на круиза е около 9 часа. Вечеря и нощувка.

4 ден – Плаж „ Катизма“, манастира „Панагия Фанеромени“

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.Посещение на манастира „Панагия Фанеромени“ – покровителка на острова. Посещение на един от най-добрите плажове на острова – “Катизма. Вечеря . Нощувка.

5 ден- Закуска. 11 часа- отпътуване за България . Късно вечерта – пристигане в Пазарджик.

Пакетната цена включва:

транспорт с лицензиран автобус, 3 нощувки със закуски и вечери в хотел 2/3*, екскурзоводско обслужване по целия маршрут, медицинска застраховка;

Пакетната цена не включва:

целодневен круиз „Йонийски острови “ с вкл. обяд – 30 евро
разходи от личен характер