Кои сме ние?

Туристическа агенция „Виа Орбита – Пловдив“ ООД притежава

  1. Удостоверение за туроператор РК/ - 01 – 77 61
  2. Застраховка „Отговорност на Туроператора” с № 13062210000491 / 27.05.2023 сключена в „Групама Застраховане” ЕАД.

Туристическа агенция „Виа Орбита – Пловдив“ ООД се занимава с организиране на автобусни и самолетни екскурзии в страната и чужбина. Програмите на фирмата предлагат много и разнообразни дестинации както за възрастни, така и за ученици.

Опит и професионализъм

Персоналът на агенцията е висококвалифициран и с дългогодишен професионален опит в областта на туризма. Политика на фирмата е висококачествено обслужване и професионализъм спрямо всички наши клиенти. Предлагаме конкурентни цени и обслужване на най-високо ниво. Туристическа агенция „Виа Орбита – Пловдив“ ООД разполага със собствен автопарк от луксозни туристически микробуси и автобуси от 8 до 60 места с всички необходими лицензи и категоризации съобразно международната класификация за туризъм, което спомага за по-доброто облужване на клиентите по време на екскурзиите и почивките.

Предмет и дейност

Предмет на предлаганите от нас услуги са: екскурзии и почивки в страната и чужбина; хотелски резервации; самолетни билети; автобуси под наем; застраховки; организиране на семинари; обучения; служебни пътувания; изготвяне на екскурзионни програми и мероприятия по желание.

Необходимо е да зададете необходимите параметри и условия и в кратък срок ще се свържем с вас.